Termix-järjestelmän asennus


Termix-järjestelmä soveltuu kaikentyyppisiin kerrostaloihin, rivitaloihin sekä erilaisiin kiinteistökokonaisuuksiin. Termix-järjestelmän asennus on taloyhtiölle vaivatonta. Järjestelmän asennus toteutetaan avaimet käteen periaatteella ja asennusaika on lyhyt. Asukkaat voivat asua kotonaan asennuksen aikana.

Termix-järjestelmän ansiosta taloyhtiö välttyy perinteisten ilmalämpöpumppujen ongelmilta ja jatkuvilta yksittäisten ilmalämpöpumppujen lupaprosesseilta sekä vastuukysymyksiltä. Termix-lämpöpumppujen ulkonäkö on tyylikäs, yhtenäinen ja muokattavissa toiveiden mukaan. Termix-lämpöpumppujen ansiosta jokaisessa asunnossa on samanlainen laadukas lämpöpumppu ja järjestelmää pystytään hallinnoimaan ja huoltamaan yhtenäisesti. 

Järjestelmä huolehtii myös kondenssiveden johtamisesta ulos kiinteistöstä. Termix-järjestelmää voidaan hyödyntää kiinteistön mahdollisten tulevien korjaustarpeiden kohdalla ja toteuttaa esimerkiksi sähkö- tai putkiremontti perinteisiä menetelmiä kustannustehokkaammin. Hyödyntäminen on mahdollista myös useita vuosia järjestelmän asentamisen jälkeen.


Termix-järjestelmän asennus parvekkeelle


Termix-järjestelmä voidaan asentaa asuntojen parvekkeille. Järjestelmän pienen koon ja tyylikkään ulkomuotoilun ansiosta laite ei häiritse parvekkeen käyttöä. Perinteisen ilmalämpöpumpun ongelma on, että lämmin ilma puhalletaan takaisin parvekkeelle, mikä tekee parvekkeesta piinallisen kuuman. Termix-järjestelmässä lämmin ilma puhalletaan parvekkeelta ulos, jotta parvekkeen lämpötila ei kasva. Ratkaisun ansiosta ilma vaihtuu parvekkeella tyynenäkin päivänä. Termix-järjestelmä soveltuu erinomaisesti myös lasitetuille parvekkeille.


Termix-järjestelmän asennus julkisivuun


Tyylikkääksi muotoiltu Termix-järjestelmä voidaan asentaa myös suoraan kerrostalon ulkoseinään. Tämä mahdollistaa järjestelmän käytön myös parvekkeettomien asuntojen kohdalla. Värivaihtoehtoja on lukuisia ja Termix-järjestelmää voidaan käyttää tyylikkäänä efektipilarina tai häivyttää mukaillen kerrostalon valmista värimaailmaa.

© 2023 Termix Oy, Oikeudet muutoksiin pidätetään